Project tekst verbeeld. Deel II (previews)

 In Nieuws

Zoals vorig jaar aangekondigd wat informatie over de voortgang van ons project.

Er zijn inmiddels twee werken voltooid en deze maand gaan we weer twee dagen in retraite voor de vervaardiging van de derde.

Ondertussen doen we in de aanloop naar onze aanstaande duo expositie mee aan twee één daagse muziekfestivals. De eerste vind plaats op 17 februari in Zalen Schaaf te Leeuwarden waar er naast andere werken van ons ook de twee voltooide “projectwerken” te zien zullen zijn. Een soort preview dus.

Op het tweede festival op 24 maart in “It Maskelyn” te Hurdegaryp pakken we iets meer uit. Hier gaan we, in samenwerking met plaatselijk kunstenaar Joop Zwart, een wand van 17 x 6.5 meter “aankleden” met kunst, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de dan inmiddels drie “projectwerken”. Ook gaat er nog iets gebeuren met bewegend beeld, maar om het verrassingselement niet te verliezen daarover hier verder niets..

Wij hopen jullie uiteraard op één of beide evenementen te treffen.

M.vr.gr.

Gerard en Erikjan

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search